Alferink van Schieveen

Wij hebben op dit moment onderstaande actuele vacature's te vervullen:

Wil je bij ons je stage vervullen als aankomend constructeur of modelleur en je hebt voldoende ambitie dan kun je altijd een bericht sturen.

Een open solicitatie mag je altijd naar ons sturen. 

Reageren

Neem dan contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. dhr. D.J. ter Velde.

 

Als constructeur werk je aan je eigen projecten die je volledig zelf cöordineert of je werkt samen met andere constructeurs aan complexe projecten. Wij hebben binnen ons bureau ruime kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw, bestaande bouw en prefab engineering. Binnen deze vakgebieden kun je laten zien waar jouw sterke kanten liggen en waarin jij wilt excelleren.

Functie

We zoeken een bouwkundig geschoolde ingenieur die ons team komt versterken. Je hebt minimaal 3 jaren ervaring in het uitwerken van constructies bij een adviesbureau/ ingenieursbureau.

Opleiding/ ervaring

Je beschikt over een HBO bouwkundige opleiding met afstudeerrichting constructie en hebt een vervolgopleiding (HVA / MSEng / HTI) voor constructief ontwerper afgerond.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan goed in teamverband werken.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling binnen een bureau met een informele werksfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

Ben je geintereseerd en durft je de uitdaging aan.

Stuur je sollicitatie met je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. dhr. D.J. ter Velde of bel voor meer informatie.

De constructeur in de oudbouw die wij zoeken heeft passie voor onze bestaande cultuur erfgoed. Naast kennis van oude constructies en materialen heb je ervaring met het onderzoeken en construeren van deze gebouwen en objecten. 

Of het nu boerderijen, kastelen of sluizen zijn, je hebt gevoel voor het behoud en onderhoud van deze constructies en bent een adviseur voor onze opdrachtgevers.

Wij hebben binnen ons bureau ruime kennis en ervaring op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw en prefab engineering. Binnen het vakgebied bestaande bouw kun je laten zien waar jouw sterke kanten liggen en waarin jij wilt excelleren.

Functie

We zoeken een bouwkundig geschoolde ingenieur die ons team komt versterken. Je hebt minimaal 5 jaren ervaring in het uitwerken van constructies voor de bestaande bouw bij een adviesbureau/ ingenieursbureau.

Opleiding/ ervaring

Je beschikt over een HBO bouwkundige opleiding met afstudeerrichting constructie en hebt aantoonbare ervaring met bestaande bouw. Opnames en onderzoek op locatie is bekend terrein.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan goed in teamverband werken.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling binnen een bureau met een informele werksfeer. Wij bieden zeer gunstige arbeidsvoorwaarden met daarbij mogelijkheden om je werktijden flexibel in te delen.

 

© 2020 Alferink van Schieveen - Website door Cliqid

volg ons op: