Alferink van Schieveen

Wij hebben op dit moment onderstaande actuele vacature's te vervullen:

Wil je bij ons je stage vervullen als aankomend constructeur of modelleur en je hebt voldoende ambitie dan kun je altijd een bericht sturen.

Een open solicitatie mag je altijd naar ons sturen. 

Reageren

Neem dan contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. dhr. D.J. ter Velde.

 

Wij zoeken een enthousiaste modelleur om onze constructieve ontwerpen uit kan werken.

Jij werkt met Revit en ondersteunt de constructeur bij het uitwerken van de constructies.

Eemsdelta Appingedam

Onze projecten zijn zeer divers en wij zoeken dan ook een aanstormend talent of een ervaren modelleur.

Wij willen graag onze expertise uitbreiden met jouw kennis en talent. Naast jouw kennis van het pakket Revit zijn onderwerpen als ILS, familys, templates en evt Dynamo niet onbekend voor jou.

Lijnbaan Zwolle

Functie

We zoeken een bouwkundig geschoolde modelleur die ons team komt versterken. Je weet om te gaan met Revit en weet wat er bedoeld wordt met BIM.

Opleiding/ ervaring

Je beschikt over een bouwkundige opleiding en hebt aantoonbare ervaring met Revit.

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en kan goed in teamverband werken.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling binnen een bureau met een informele werksfeer. Wij bieden zeer gunstige arbeidsvoorwaarden met daarbij mogelijkheden om je werktijden flexibel in te delen.

 

Ben je geintereseerd en durft je de uitdaging aan.

Stuur je sollicitatie met je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. dhr. D.J. ter Velde of bel voor meer informatie.

Als constructeur werk je aan je eigen projecten die je volledig zelf cöordineert of je werkt samen met andere constructeurs aan complexe projecten. Wij hebben binnen ons bureau ruime kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw, bestaande bouw en prefab engineering. Binnen deze vakgebieden kun je laten zien waar jouw sterke kanten liggen en waarin jij wilt excelleren.

Functie

We zoeken een bouwkundig geschoolde ingenieur die ons team komt versterken. Je hebt minimaal 3 jaren ervaring in het uitwerken van constructies bij een adviesbureau/ ingenieursbureau.

Opleiding/ ervaring

Je beschikt over een HBO bouwkundige opleiding met afstudeerrichting constructie en hebt een vervolgopleiding (HVA / MSEng / HTI) voor constructief ontwerper afgerond.

Ervaring met Technosoft en/of AxisVM is gewenst.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan goed in teamverband werken.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling binnen een bureau met een informele werksfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

© 2020 Alferink van Schieveen - Website door Cliqid

volg ons op: