Alferink van Schieveen

Wij hebben op dit moment onderstaande actuele vacature's te vervullen:

Wil je bij ons je stage vervullen als aankomend constructeur of modelleur en je hebt voldoende ambitie dan kun je altijd een bericht sturen.

Een open solicitatie mag je altijd naar ons sturen. 

Reageren

Neem dan contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. dhr. D.J. ter Velde.

 

Als constructeur werk je aan je eigen projecten die je volledig zelf cöordineert of je werkt samen met andere constructeurs aan complexe projecten. Wij hebben binnen ons bureau ruime kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw, bestaande bouw en prefab engineering. Binnen deze vakgebieden kun je laten zien waar jouw sterke kanten liggen en waarin jij wilt excelleren.

Functie

We zoeken een bouwkundig geschoolde ingenieur die ons team komt versterken. Je hebt minimaal 3 jaren ervaring in het uitwerken van constructies bij een adviesbureau/ ingenieursbureau.

Opleiding/ ervaring

Je beschikt over een HBO bouwkundige opleiding met afstudeerrichting constructie en hebt een vervolgopleiding (HVA / MSEng / HTI) voor constructief ontwerper afgerond.

Ervaring met Technosoft en/of AxisVM is gewenst.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan goed in teamverband werken.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling binnen een bureau met een informele werksfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

Ben je geintereseerd en durft je de uitdaging aan.

Stuur je sollicitatie met je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. dhr. D.J. ter Velde of bel voor meer informatie.

Voor het modelleren van  hoofddraagconstructies in prefab beton zijn wij op zoek naar iemand die zich wil bekwamen als modelleur van prefab constructies. Het gaat met name om draagstructuren van gebouwen.

Alleen of samen met andere modelleurs werkt je aan diverse projecten. De werkzaamheden bestaan uit het volledig modelleren en uitdetailleren van prefab beton constructies in hoofdzaak.  Naast de vorm wordt alles wat in de elementen komt gemodelleerd. Van de elektra tot de wapening, alles wordt in 3D uitgewerkt.

Uit het model worden de tekeningen gegenereerd van vorm en wapening.

Tekla

 

Functie

We zoeken een Tekla Structures modelleur met enige jaren ervaring in de prefab engineering om ons team te versterken. In deze functie werk je zelfstandig of in teamverband aan het modelleren voor de pre-fabricage industrie met het pakket Tekla Structures. Naast het modelleren ben je verantwoordelijk voor de tekeningen en data die gebruikt kunnen worden in de pre-fabricage.

Opleiding/ ervaring

Je beschikt over een HBO of MBO bouwkundige opleiding en hebt affiniteit met de dynamiek van de pre fabricage. Je hebt een opleiding Precast Detailing Engineering en/of allround Tekla modelleur. Je hebt een klantgerichte instelling en kunt goed in een team functioneren.

Je hebt een hoge mate van perfectie om de werkzaamheden tot in detail goed uit te kunnen voeren. 

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling binnen een bureau met een informele werksfeer. Wij bieden zeer gunstige arbeidsvoorwaarden met daarbij mogelijkheden om je werktijden flexibel in te delen.

 

© 2020 Alferink van Schieveen - Website door Cliqid

volg ons op: