Over ons

Elk bouwidee is constructief

Alferink van Schieveen is een ingenieursbureau met jarenlange ervaring op het gebied van constructies en bouwfysica. Voor ons betekent een nieuwe opdracht maatwerk. En dat een perfect eindresultaat alleen werkelijkheid wordt door een intensieve samenwerking.

Ons team van 24 specialisten staat voor u klaar !

ING. R. Kroneman PMSE

'Ons advies vult aan en versterkt het architectonisch ontwerp tot een realiseerbaar economisch gebouw.'

ING. D.J. ter Velde

'Een deskundig advies levert altijd een waardevolle bijdrage aan het bouwproces.'

AVS Quote

'Bij Alferink van Schieveen maken we de verwachting waar en kijken we samen naar de beste oplossing.'

AVS Quote

'Kwalitatief advies op maat, daar draait het om bij Alferink van Schieveen.'

AVS Quote

'Aan een bouwproject beginnen betekent voor ons samen toewerken naar een sterk eindresultaat.'

AVS Quote

'Door onze jarenlange ervaring werken we elk ontwerp uit naar een kwalitatieve constructie, en elk beeld naar maakbaarheid.'

Advies én maatwerk

Een ontwerp moet veilig, betaalbaar en duurzaam zijn. Ons team van constructeurs, projectleiders en tekenaars vertaalt daarom doordachte ideeën naar praktische en maakbare constructies. Om dit te realiseren, gaan wij in gesprek met alle betrokken partijen. De ideeën en wensen van een ontwerp worden door ons team vertaald naar veilige en uitvoerbare constructies. Daarbij staat ons bouwtechnisch advies centraal, zodat een ontwerp constructief verantwoord is.

De mooiste eindresultaten

Het resultaat: de realisatie van een uniek ontwerp binnen een ijzersterke driehoeksverhouding waarbij we elkaar niet uit het oog verliezen. Zo verwezenlijken wij de mooiste eindresultaten door constructief te bouwen.

Menu